KwaziMag Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Zakupiłem JBU - Wzmocniona Głowica Cylindra V.3 taką jak tu http://azteko.pl/jbu-wzmocniona-glowica-cylindra-v3-p-524.html I mam z nią problem. Może mi ktoś wyjaśnić czemu pomimo opisu że pasuję do gb v3 tak nie jest. Sprawa rozchodzi się o ten wystający kawałek nad dyszą który jakby sfrezować to spowodowałoby to że pasowałby do szkieletu. Mam taką możliwość z tym że nie wiem czy dysza mimo wszystko nie jest za krótka. Mój szkielet gb to stockowy cymy (cm.036). Czy ja coś przeoczyłem. Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Tak, przeoczyłeś to, że cymy nie mają tego wystającego dynksa :) Pilnik w łapy i do roboty! Quote Link to post Share on other sites
KwaziMag Posted April 29, 2011 Author Report Share Posted April 29, 2011 Tak też zrobiłem za pomocą frezarki. Do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts