BombaA Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Otóż mam chrapkę na ten model ale spotkały mnie pewne rozbieżności. Otóż są to 2 różne repliki pod tymi samymi oznaczeniami z czego ta droższa jest słabsza a tańsza, mocniejsza i posiada większy hi-cap oraz jest 200 g cięższa. http://www.taiwangun.com/pistolety_maszynowe-aeg/cm_041_sd6-1477.html http://gunfire.pl/product-pol-1152193152-Replika-pistoletu-maszynowego-CM041SD6.html Powie mi ktoś O co kaman ? Quote Link to post Share on other sites
Damianosky Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 To jest to samo. Na gunfire jest niedostępny. Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 (edited) To jest wszystko to samo,na gun fire jest tańsza ponieważ jest teraz promocja. Edited May 4, 2011 by hokager Quote Link to post Share on other sites
BombaA Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 (edited) ALE różnią się WAGĄ, FPSami , pojemnością HI-CAPA więc to chyba nie to samo ? a Firma, model ten sam ? więc WTF :) EDYTA: Ale jeżeli różnią się wagą, pojemnością magazynka to chyba jest coś nie tak ? @down To ile ta replika ma wreszcie FPS ;) Edited May 4, 2011 by BombaA Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 To jest ten sam model popatrz,na inne repliki też będą różne info na jakiś temat repliki. Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 (edited) opisy mogą się od siebie różnic i wynika to głównie z tego, że opisy na gunfire nie zawsze są sprawdzane. Bywają błędne więc należy je traktowac tylko orientacyjnie. Co do pojemności maga różnicy znaczącej nie ma - jednak jeden sprzedawca mógł tylko kulek nasypac, inny dodatkowo wypełnic szyjkę podającą kulki (czyli właśnie około 60) Co do wagi może byc mierzona z baterią/magazynkiem/pełnym magazynkiem/wszystkimi dodatkami - z resztą przy 3ch kilogramach 200 gram różnicy nie zrobi EDIT: ps. na gf'ie ta replika i tak jest niedostępna pozdrawiam Edited May 4, 2011 by t0m3k Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts