Ghost15 Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 (edited) Tak jak w temacie Mam do wydania ok. 700 zł i zastanawiam sie nad tymi replikami. Powiedzcie cos o wadach i zaletach. Mogą być też repliki innych producentów nowe bądź używane (w gre wchodzą tylko M4 Full Metal najlepiej A1 RIS ) Dużo słyszałem o replikach P&J i jest jedna w komisie która mnie zainteresowała a mianowicie ta: http://wmasg.pl/pl/consignment/show/121295 Co sądzicie ? Pozdrawiam Ghost15 Edited May 5, 2011 by Ghost15 Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Bierz P&J Quote Link to post Share on other sites
Ghost15 Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 A możesz mi na jego temat coś powiedzieć ? Czytałem już dużo postów ale zbyt wiele o nim nie wiem Quote Link to post Share on other sites
NinjaDude Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 A ja inaczej - nie bierz ASR :) Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 A ja inaczej - nie bierz ASR :) Ja też. Nie bierz Boyi ;) Quote Link to post Share on other sites
Ghost15 Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 Czyli nie ASR (APS) nie Boyi, A&K też do najlepszych nie należy to chyba mi P&J zostaje ;) Quote Link to post Share on other sites
NinjaDude Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Ja mam kałasza APS'a i jest fajny, ale na forum Krakowskim jest fajny wątek o ASR. Komuś się zepsuł 4 razy w ciągu miesiąca :3 Quote Link to post Share on other sites
Kolczu Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Chińska loteria.. Quote Link to post Share on other sites
NinjaDude Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Prawdopodobnie. Niestety airsoftxtreme wysłał APS'a zamiast cymy 48m... No nic, nie sprawdziłem sklepu, więc teraz płacę :) Quote Link to post Share on other sites
Ghost15 Posted May 6, 2011 Author Report Share Posted May 6, 2011 Dużo się naczytałem o airsoftxtreme i na szczęście swoja pierwszą replikę (G36K JG) kupiłem ze zbrojowni. Postanowiłem kupuje P&J a jak znajdę okazje to ICS ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts