Cronokai Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Witam wszystkich serdecznie! W najblizszym czasie chcielibysmy ze znajomymi zorganizowac strzelanke ASG. Doszlismy wspolnie do wniosku ze procz dobrej ochrony na oczy i broni potrzebny nam jest tez i mundur. Swojego czasu nasłuchałem się o tym ze w demobilach mozna uzyskac tanie mundury BW (gdzie koszula jest za 4-6 zl a spodnie za 20 z hakiem). Pogrzebalem troche w internecie oraz na forum i znalazlem trzy sklepy oferuja wlasnie takie mundury. Sa nimi: 1. www.armyworld.pl - sklep ktory ma wlasny watek na forum. Duzo pochlebnych opinii 2. www.demobil.net - Ich oferta wydawala mi sie najbardziej przyjazna 3. www.rangershop.pl - Sklep ktory bardzo czesto przetacza sie w tematach dotyczacych umundurowania No i tutaj mam dylemat. Na ktory sklep sie zdecydowac? Jakie są wasze opinie na ich temat? Oferuja mundury tej samej jakosci? Jacy są wasi faworyci? Moze jest jakis inny sklep ktory przeoczylem a warto byloby go wziac pod uwage? Po prostu chcielibysmy kupic tanio i dobrze. Bardzo was prosimy o opinie! Przepraszam jezeli powieliłem jakis watek. Z tego co przejrzalem forum doszedlem do wniosku ze nie ma tematu, ktory wstrzelilby sie w moje pytanie. Jezeli jednak nastapilo z mojej strony jakies niedopatrzenie to jeszcze raz wielkie sorry! Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi! Quote Link to post Share on other sites
bszlo Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Czołem, ja swój mundur BW zamawiałem na demobil.net, ale przez allegro. Dodatkowo jak kupiłem go osobno [w sensie spodnie na innej aukcji, a bluzę na innej] i wyszło mi 10zł taniej niż w komplecie :P Więc na to też zwróćcie uwagę. Nie wiem czy tyczy to się wszystkiego czy tylko mi tak szczęśliwie wyszło. Szybka wysyłka, dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Na pewno jeszcze kiedyś z ich asortymentu skorzystam. Quote Link to post Share on other sites
minimi Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Ja zamawiałem na armyword i też byłem zadowolony Quote Link to post Share on other sites
Akbar_052 Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Nie wiem czy miał ktoś taki problem ale chciałem założyć konto na demobil.net ale od 2 dni czekam na link aktywacyjny do konta a bez tego nic nie kupie :/ Quote Link to post Share on other sites
Moris Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Kupuj na armyworld. Wszystko przejrzyście i bezproblemowo :) Jeszcze widziałem stronkę bundes.pl, tanio tam jest, ale nie kupowałem tam nigdy więc nie polecam w ciemno. Quote Link to post Share on other sites
bszlo Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Nie wiem czy miał ktoś taki problem ale chciałem założyć konto na demobil.net ale od 2 dni czekam na link aktywacyjny do konta a bez tego nic nie kupie :/ Zadzwoń, obsługa jest bardzo przystępna i może się uda telefonicznie zamówić, albo allegro też zostaje :P Quote Link to post Share on other sites
engray Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 (edited) Nie wiem czy miał ktoś taki problem ale chciałem założyć konto na demobil.net ale od 2 dni czekam na link aktywacyjny do konta a bez tego nic nie kupie :/ Też miałem taki problem, zadzwoniłem do gościa, a on mi powiedział, że mieli włamanie na stronkę i zamawiać można tylko przez allegro albo przez maila. Ja wybrałem to 2 i paczka już idzie. Koledze w 1 dzień przysłali mundur BW, w świetnym stanie z resztą. Co do reszty to nie wiem. Obsługa oczywiście b. miła i chętna do pomocy. Edited May 10, 2011 by engray Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts