Ghost15 Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Witam Poradźcie mi jaka największa bateria (FIREFOX'a) wejdzie do tego pojemnika? Jeżeli był już taki temat to z góry Przepraszam ale takiego nie znalazłem. Pozdrawiam Ghost15 Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 czekaj powróżę z fusów.... może wymiary? Quote Link to post Share on other sites
Ghost15 Posted May 6, 2011 Author Report Share Posted May 6, 2011 Pojemnik AN/PEQ II. Niewiem jakie może mieć wymiary. Jak bym wiedział to bym sam dobrał baterie. Pozdrawiam Ghost15 Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Wewnątrz pojemnika zmieści się pakiet akumulatorowy o maksymalnej wielkości 130x64x18mm. Wiesz ze ta odpowiedz zostala znaleziona na google po wpisaniu "AN/PEQ II wymiary"? I wiesz ze odpowiedz byla na naszym forum? http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/79522-anpeq-2-anpeq-ii-puszka/ Pozdrawiam, G^. Quote Link to post Share on other sites
Ghost15 Posted May 6, 2011 Author Report Share Posted May 6, 2011 Dzieki :) Niestety nie mogłem znaleść tego na forum :( Przepraszam,Pozdrawiam Ghost15 :) Quote Link to post Share on other sites
Żółwik Posted August 24, 2011 Report Share Posted August 24, 2011 (edited) Jest kilka wersji AN/PEQ 2 - ja mam najprostszą dzieloną na pół (a są np z otwarciem od tyłu, z laserem itd). Wykonałem pomiary - mam nadzieję że pomoże, u mnie dzięki dokładnym pomiarom mogłem zamówić akumulator dopasowany prawie co do 1mm Pomiary robione suwmiarką. Nie mam wymiaru wysokości - próbowałem mierzyć za pomocą plasteliny ale nie wychodziło... Edited August 24, 2011 by Żółwik Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts