Guest gecko123 Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Jak wygląda jakość wykonania tych szyn? Lakier jest ładny, są one dokładnie robione? Nie mają nadlewek? Kosztują tyle co markowe, więc mam nadzieję, że jest dobrze. Dokładnie chodzi o takie coś. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Jak wygląda jakość wykonania tych szyn? Lakier jest ładny, są one dokładnie robione? Nie mają nadlewek? Kosztują tyle co markowe, więc mam nadzieję, że jest dobrze. Dokładnie chodzi o takie coś. To jest rebrand Element'a sprzedawany jako P&J. Są wykonane spoko, tylko jest możliwość, że boczne szyny mogą nie trzymać wymiarów (mniej niż 20mm)-> coś koło 19,6mm i akcesoria się po prostu nie trzymają... Górne i dolne szyny są ok. Co do ceny to jest zbyt wysoka, ale to tylko moje zdanie normalnie idzie dorwać je gdzie w granicach 70-80$ z przesyłką (13,2''). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts