fooze Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Witam. Dostałem od kumpla nówka funkiel GB od boyi, dokładnie ten http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_215_128_159&products_id=2917&name=BOYI_-_DBOYS_-_Kompletny_Gearbox_V.2_-_7mm i pytanie czy warto coś na początek w nim wymieniać, jeszcze przed założeniem jeśli tak to co.? zależało by mi na tym zeby dojść do jakiś 400fps. i jak to jest z tymi komorami hop-up w replikach boyi gdzieś wyczytałem ze strasznie trudno dopasować komorę do body boyi. prawda? albo czy ktoś jest wstanie polecić dobrą komorę którą bez problemu wmontuje? :-) pozdrawiam p.s mam nadzieje ze skladnie i jasno wszystko bo pisze "w biegu" :P Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 (edited) Najpierw łożyska na kulkowe, łożyskowaną prowadnice sprężyny i łożyskowaną głowice tłoka i sprężynę m120. A z tą komorą to jakaś bujda, miałem w swoim Boyi komorę od CA i G&P i było szczelnie Edited May 6, 2011 by Wolfran Quote Link to post Share on other sites
fooze Posted May 6, 2011 Author Report Share Posted May 6, 2011 szkielet wytrzyma m120? komore pewnie deep fire zamocuje albo ultimate. [do tego precka guardera i gumka madbulla które sie kurzą w tej chwili :p] jeszcze tylko jedno pytanie, czy te rzekomo wzmocnione z silniki od krakmanów dają radę.? czy lepiej kupić coś używanego w tej kwestii chce sie zmieścić w stówie. Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Powinno m120 wytrzymać są to mocne szkielety, krakmani pakują do tego m120 (sam miałem, przemieliło 60tyś i teraz działa na jakiejś m110 w serwisowanej przeze mnie replice.) Jeżeli chodzi Ci o silniki z najnowszej serii P&J, to tak, u kumpla działa na m130, są to mocne silniki. Quote Link to post Share on other sites
fooze Posted May 6, 2011 Author Report Share Posted May 6, 2011 ok dzięki wielkie, temat jest właściwie wyczerpany :-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts