BragA Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 (edited) Witam zadam glupie pytanko .. Planuje zakup M4 KWA i wszyscy doradzali mi zebym kupil do niej baterie typu STICK i teraz zaczyna sie kwestia.. czy jesli kupie stick ktory ma wymiary "A: 130x20x8 mm B: 130x20x8 mm" pojemnosc 1500 20C, to kazdy ze stickow ma taka pojemnosc i razem to 3000 ?! czy kupic lepiej minimalnie wieksza (jesli sie zmiesci) o pojemnosci 2200 np. ? z gory dzieki Edited May 6, 2011 by BragA Quote Link to post Share on other sites
Julian257 Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 ba, nawet Ci powiem, że każde ogniwo ma pojemność 1500 mah. Ale pojemności się nie sumuje, lecz z każdym ogniwem rośnie napięcie. Quote Link to post Share on other sites
memonic1 Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 A może byś podszedł do sklepu na Tuwima 10 i się spytał, chłopaki sprzedają repliki KWA to ci doradzą. Zresztą do której repliki KWA chcesz baterię? Quote Link to post Share on other sites
BragA Posted May 6, 2011 Author Report Share Posted May 6, 2011 A może byś podszedł do sklepu na Tuwima 10 i się spytał, chłopaki sprzedają repliki KWA to ci doradzą. Zresztą do której repliki KWA chcesz baterię? taka replika, http://www.casg.pl/product-pol-985-Bezkonkurencyjne-KWA-USA-M4A1-Gen2.html ,juz zakupilem ( na innej stronce) nie moge nigdzie znalezc wymiarow jaka bateria wchodzi do tego FG, chce kupic jak najlepsza ale wszyscy doradzaja mi sticki ktore sa mniej wiecej do pojemnosci 1600, boje sie ze to bedzie malo.. raczej nie chce sam przerabiac front gripa ani kupowac pojemnikow na batke.. moze cos doradzicie jeszcze ? Quote Link to post Share on other sites
memonic1 Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 (edited) Chodzi Tobie o pojemność czy o wymiar baterii, ja używam w swoim KWA lipo 7,4 V 1000 mah i starcza bez problemowo. Edited May 6, 2011 by memonic1 Quote Link to post Share on other sites
BragA Posted May 6, 2011 Author Report Share Posted May 6, 2011 Chodzi Tobie o pojemność czy o wymiar baterii, ja używam w swoim KWA lipo 7,4 V 1000 mah i starcza bez problemowo. pojemnosc wiaze sie z wymiarem przeciez :) chcialbym jak najwieksza pojemnosc przy zachowaniu odpowiedniego wymiaru do Front Gripa :) Quote Link to post Share on other sites
Julian257 Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 ja bym napisał do sklepu gdzie kupiłeś lub właśnie do tego coyote, z prośba o podanie rodzajów baterii jakie wchodzą ci do chwytu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts