karkoteka Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Witam serdecznie. Sprawa wygląda tak: Selektor ognia wziął i odpadł sobie podczas ostatniej strzelanki. Następnie zgubił się i już go nie ma. To znaczy ja go nie mam. Selektory są dwa, w sensie prawy - lewy. Został mi prawy. Chodzi o sam "przełącznik" reszta się uchwała. Sklep madonion oferuje zestaw selektorów do Sig'a. Problem w tym, że za ok 60pln (ICS). Pytania są dwa: 1. Czy wiecie coś o możliwości kupienia części JG ? Zaznaczę tylko, że przeszukałem większość sklepów on-line i lipa, chodzi o inne "dojścia" 2. Może ktoś z Was ma taki selektor na zbyciu? Z góry dzięki. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Poszukaj w Azteko, ma dużo części JG niedostępnych w innych sklepach. Quote Link to post Share on other sites
karkoteka Posted May 14, 2011 Author Report Share Posted May 14, 2011 Niestety tej nie mają. Mimo to dzięki za jakiś namiar. Pzdr Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Chodzi Ci o ktoras z tych czesci? Selektor lewy, jezeli tak, podaj na PW jakies namiary na Ciebie :P Postaram sie wyslac listem przez Poczte ;) Quote Link to post Share on other sites
karkoteka Posted May 15, 2011 Author Report Share Posted May 15, 2011 PW poszło. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts