Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pomocy! Proble ze sklepem!

Recommended Posts

Cześć!

Jestem zielony w sprawach związanych z ASG i to chyba jest właściwie przyczyną mojego problemu. Zakupiłem reblike G36c w znanym już zapewne sklepie gunsport.pl. Kupiłem ten karabinek z płatnością za pobraniem. Przesyłka doszła, chciałem sprawdzić zawartość lecz przed tym musiałem oczywiście zapłacić. Zapłaciłem, rozpakowałem i okazało się że to nie to co zamawiałem (AK cymy za 360 zł a nie G36 za 450 i do tego jeszcze zamówłem magazynki, które oczywiście nie przyszły z repliką chociaż były w 1 zamówieniu). Kurier nie chciał zabrć przesyłki i oddać pieniędzy. Próbowałem dzwonić do sklepu ale na stronie jest chyba(90%) podany zły numer a na maile nikt nie odpowiada. Zrobiłem ogromny błąd że nie sprawdziłem opinii wcześniej o tym sklepie ale nigdy się z czymś takim nie spotkałem. Proszę o porady!

Co do sklepu : http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/61497-gunsportpl/

Jeśli zawartość się nie zgadzała, to kurier powinien wystawić protokół z spisaną zawartością. Mając taki papier kontaktujesz sie ze sklepem - co raczej nie wchodzi w grę. A jak sklep Cie olewa - to idziesz z wydrukowanym zamówieniem, i protokołem od kuriera na policję zgłosić sprawę.