armin98 Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Sorki jeśli taki temat istnieje albo jeśli jest to głupie pytanie, bo nie wiem gdzie w Cm.028B reguluje się Hop-Up, bo jest podobno regulowany. Bo jest napisane hop up pod wyrzutnikiem łusek i co ja mam zrobić? Bo mam z tym dziwny problem bo jest włączany cały czas i pod sam koniec jest typowe podlatywanie kulek do góry, a więc celownik jest bezużyteczny. Proszę o odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Po prawej stronie korpusu musisz odciągnąć dźwignie przeładowania i tam masz pokrętło do regulacji. Quote Link to post Share on other sites
armin98 Posted May 16, 2011 Author Report Share Posted May 16, 2011 Dzięki za pomoc i uprzejmość,bo nie wszyscy są tu uprzejmi na chacie. Proszę o zamknięcie tematu. Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Kolego ale to tak na przyszłość :google: na 1 stronie było rozbieranie CM028... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts