FlynN Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Witam. Jakiś czas temu kupiłem kamizelkę taktyczną UTG z A.C.M. Mama dwa pytania: Pierwsze do posiadaczy kamizelki z tej firmy - czy przy zakupie mieliście w zestawie dwie ładownice na rzep które można przyczepić zamiast kabury? Drugie do reszty - gdzie mogę takowe ładownice dostać Quote Link to post Share on other sites
Guest Aztek_PL Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Ja kiedyś ją miałem. W zestawie była tylko kabura. Quote Link to post Share on other sites
Akkenoth Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Umarex do swoich dodaje w zestawie wymienną ładownicę, chińczycy - nie. Mi się udało dorwać używkę, ale niełatwo :wink: Nówki są, ale w USA, a koszty przesyłki są 3-5x większe od samej ładownicy, która notabene ma delikatnie odmienny system mocowania niż chińska kamizelka. Jeśli jednak jesteś zainteresowany, to proszszsz: http://www.opticsplanet.net/leapers-velcro-attached-modular-double-mag-pouch.html Quote Link to post Share on other sites
FlynN Posted May 19, 2011 Author Report Share Posted May 19, 2011 A tak z ciekawości ile przesyłka bo nie znalazłem tam. Quote Link to post Share on other sites
Naggaroth Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Umarex do swoich dodaje w zestawie wymienną ładownicę' date=' chińczycy - nie.[/quote'] Psikus - ja w chińczyku miałem jedno i drugie, zresztą jak wszyscy znajomi którzy też kupili:) Quote Link to post Share on other sites
Akkenoth Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 A tak z ciekawości ile przesyłka bo nie znalazłem tam. 15-20$, trzeba dodać do koszyka i wtedy można 'przekalkulować opłatę za przesyłkę'. Oczywiście to jest najtańsza opcja, są jeszcze inne, ale zaczynają się od 50$. Psikus - ja w chińczyku miałem jedno i drugie, zresztą jak wszyscy znajomi którzy też kupili:) Rzeczywiście, psikus. Może jakaś nowa seria? Tak czy siak, z ładownicą czy bez, ta kamizelka jest badziewna i przy najbliższej okazji ją zamieniam na jakieś miwo :happy: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts