Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Hej ! Jestem tutaj calkowicie nowy wiec Witam Wszystkich forumowiczów i zarazem za zrobione jakiekolwiek bledy z gory przepraszam. ;)

Wiec tak: Wczoraj kolega cos mi szepnol o ASG. Dzisiaj po ogladnieciu wielu modeli replik i filmow na YT zainteresowalo mnie to. Wiec zaczolem swoje poszukiwania repliki.

Przegladajac juz zalozone podobne tematy na tym forum typu "Replika do 150zl " nie znalazlem konkretnej odpowiedzi ktora replika bedzie najlepsza.!

Szukam pistoletu (krotkiego) najlepiej sprezynowego (doszedlem do wniosku ze kupywanie Green gaz'u bedzie dosyc uciazliwe i drogie.)

i do tego oczywiscie -realny wyglad

-ciezar

-moc pocisku

- i zarazem zeby dosyc daleko strzelal...

-Dobrzeby bylo gdyby mial takie dodatki jak blokady strzalu czy przesuniecie sie szyny do tylu po wystrzeleniu wszystkich kulek...

Moj budzet nie jest za duzy a powiem ze nawet niski... to tak 100-110 maxymalnie 120 zl

Prosilbym o konkretne modele, za kazda odpowiedz jestem bardzo bardzo wdzieczny.. ;)

Pozdrawiam serdecznie . ;)

Jakby ci się zachciało choć pobieżnie przejrzeć tytuły działów znalazłbyś składnicę wiedzy o replikach które cię interesują. A tak jako kolejny złapałeś tytuł lenia.

A z konkretnych rzeczy to zajrzyj tutaj http://forum.wmasg.pl/index.php?/forum/206-sprezynowe/ i doceń fakt że mi się chciało więcej niż tobie.

A i oczywiście zamykam ten pasjonujący wątek

Arend

Edited by arend
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...