Randal Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Witam, mam w swoim SCAR'e następujący problem. Gumka HOP-UP wystaje tak bardzo w komorze, że blokuje kulki (poprostu kulka nie może przecisnąć się po HU i pozostaje zaraz za suwadłem) w zamku. Czy możliwe jest ustawienie gumki czy SCAR'y mają fabrycznie stałe ustalenie i niewiele z tym zrobię. Proszę o pomoc jeżeli znajdzie się ktoś kto się na tym zna. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
MisiekEBR17 Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Mają ustawienia gumki. A tu komunikat : Uwaga !!! Frima GOOGLE informuje, że wyszukiwanie informacji w wyszukiwarce internetowej google, pod adresem strony www.google.pl, jest bezpłatne. Quote Link to post Share on other sites
Randal Posted May 22, 2011 Author Report Share Posted May 22, 2011 Ja niestety nigdzie nie mogę znaleźć opisu jak się to robi. Przydałby się jakiś link. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 Tutaj jest pełno informacji: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/70150-we-scar-gbb/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts