Himo Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Mam problem z podawaniem kulek w trybie semi. W trakcie strzelania replika podaje dwie kulki z których jedna leci normalnie poprawnym torem a druga wylatuje z lufy i spada po paru metrach. Nie jest to zjawisko, które występuje cały czas tylko co pare strzałów całkowicie losowo. Quote Link to post Share on other sites
Jackobik Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 (edited) Rozłóż komorę hop siup, wyczyść gumkę, poreguluj. U mnie przeszło, a miałem tak z 2-3 razy. Edited May 24, 2011 by Jackobik Quote Link to post Share on other sites
Himo Posted May 25, 2011 Author Report Share Posted May 25, 2011 W replice ruszał się chwyt przedni z całą lufą zewnętrzną. Dziwnym trafem po wymianie śruby która przytrzymuje lufe zewnętrzną w upper receiverze problem zniknął. Nie wiem czy to z tego powodu replika strzelała tak a nie inaczej ale przestała. Temat można zamknąć Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts