Raistllin Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Tak jak w temacie jakie polecacie ładownice do magazynków sr25? Szukam czegoś w CB. Do emek są za małe, a do m14 podobno mogą być "za luźne"- tak mi flyye Polska odpisał. Dzięki z góry za poradę. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Mam SCAR-H, magazynki b. podobnej wielkości. Używam ładownic Miwo P i siedzą sztywno. Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Pstg robi dedykowane do st25/m14/etc. http://pstacticalgear.istore.pl/pl/kieszen-plaska-na-jeden-m14-sr25-g3.html Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Dudek - to czy shingle się nadadzą zależy od tego gdzie kolega chce tych ładownic używać. Zamiast szukać możesz poprosić np. PSTG o uszycie np. zamkniętych do SR25 z klapą. Być może wyjdzie taniej niż Flyye. Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 No ba, dokładnie jak prawisz. PSTG bez problemu zrobi normalną. Sam jakiś czas temu poprosiłem o zrobienie ładownicy pistoletowej typu shingle. Quote Link to post Share on other sites
Raistllin Posted May 26, 2011 Author Report Share Posted May 26, 2011 No ba, dokładnie jak prawisz. PSTG bez problemu zrobi normalną. Sam jakiś czas temu poprosiłem o zrobienie ładownicy pistoletowej typu shingle. Robią w CB? bo nie widzę na stronie ? Quote Link to post Share on other sites
pietrasss Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Jeżeli sobie zażyczysz to Ci zrobią... :) Ari ma uszytego chesta w Cb od Pstg. Quote Link to post Share on other sites
rd_tomala Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Ja,jak kolega nieco wyżej,mogę polecić Miwo Praszkę. Ostatnio troszkę tam zdrożało,ale zapewniają wysoki standard jakości.... i mają w ofercie CB,koniecznie cordura... Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Robią w CB? bo nie widzę na stronie ? Strona jest mocno nieaktualna. Najlepiej napisać maila z zapytaniem. Ze swojej strony jeszcze polecam Nightfoxa. Szyje bardzo fajne rzeczy na zamówienie. Tu stronka: http://www.nightfox.pl/ Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Jeżeli sobie zażyczysz to Ci zrobią... :) Ari ma uszytego chesta w Cb od Pstg. Nie tylko. Ładownice także mam uszyte. Niedługo z kolei będzie więcej fantów wykonanych przez pstg. Zdecydowanie polecam. Wszystko zostanie zrobione tak jak chcesz. Można także liczyc na porade oraz sugestie Quote Link to post Share on other sites
Raistllin Posted May 27, 2011 Author Report Share Posted May 27, 2011 Super dzięki bardzo wszystkim za info :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts