skunks Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Witam! Mam taki dziwny problem z repliką, gdy strzelam na auto, pierwsze 4 - 5 kulek leci pięknie jak po sznurku i daleko ale już następne zatrzymują sie około 10m bliżej... Mój zestaw: - lufa madbull - guma systema - dystanser H element czarny - komora CA - adapter do magów M4 Pozdrawiam Sqnx Quote Link to post Share on other sites
Tona Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 - adapter do magów M4 Ja kiedyś w giecie jg miałem problem z takim adapterem, bardzo słabo podawał i do full auto się praktycznie nie nadawał. Może to przez ten adapter? Jeżeli jeszcze nie próbowałeś to proponuję spróbować na normalnych magach giety ( jeżeli jeszcze je masz ). Quote Link to post Share on other sites
gryzli47 Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 A próbowałeś używać zwykłego magazynka do G36? Miałem G36K CA z adapterem i często nie podawał kulek, a podczas używania magazynka przeznaczonego do G36 wszystkie leciały pięknie nawet przy ROF-ie 25k/s Quote Link to post Share on other sites
skunks Posted June 18, 2011 Author Report Share Posted June 18, 2011 A więc. Użyłem maga od G36 (produkcji JG) i objawy są takie że mam rozrzut jak muchozol i czasami lecą dwie kulki :( Hop jest złożony na 100% dobrze. Po zmianie z powrotem na magi od M4 wszystko wraca do takiego stanu jak w poście pierwszym. Help! Quote Link to post Share on other sites
gryzli47 Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Napisz jakiej używasz amunicji. Jak będziesz mieć okazję to spróbuj z magazynkami innych firm jak: Ares/Star, CA. Ja używałem w swojej giecie takich i kultura pracy była perfekcyjna. Quote Link to post Share on other sites
skunks Posted June 21, 2011 Author Report Share Posted June 21, 2011 Kulek używam guarderów 0,28, ok spróbuje na innych magach :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts