Czosnek0015 Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Witam czy polecacie ta replike ?? chpdzi o wykonanie i jak sie spisuje ?? Quote Link to post Share on other sites
KubaSoldier Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Miałem m16a3 oraz a1 od jg 3generacji. Body- szarawy plastik otwierany za pomocą pinów. Przedni chwyt- lekkie luzy i chybotania do przody i tyłu oraz w boki. Słaba kultura pracy gearboxa tzn. głośny odgłos sprężyny podczas strzałów. Komora hop up- nie mam zastrzeżeń, działąła bez zarzutu. Gumka hop up- do wymiany (nie podkręcała kulek). Akumulator-Bardzo dobrej jakości duża szybkostrzelność, dłużej trzymał niż firefox o tym samym napięciu oraz pojemności. Zasięg- po wymianie gumki na systeme 55 metrów ( dało się trafić w sylwetke człowieka) mierzone. Moim zdaniem wykonanie zewnętrze otrzymuje 6/10pkt. A bebechy 8/10pkt. Quote Link to post Share on other sites
Czosnek0015 Posted June 8, 2011 Author Report Share Posted June 8, 2011 dzieki wielkie za odpowiedz ;) pozdro :) Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Też mogę ją polecić. Moja ma już 3 lata i nadal śmiga. Aczkolwiek jest już o niej temat :happy: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts