Then Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Czy nie wie ktoś, jak sprawdza się krylon / farby sniper paint na chinstrapie 4-pkt od MICHa? Chodzi mi mianowicie o potraktowanie chinstrapa w FG czarnym barwnikiem aby siadło pod reko. Moje wątpliwości dotyczą tego, czy fg nie będzie 'wyzierać' spod barwnika, oraz czy chinstrap nie zrobi się paskudnie sztywny i szorstki? Względnie jeśli ktoś ma do sprzedania kontraktowe czarne zawieszenie to proszę o PW :) Quote Link to post Share on other sites
DT_Kuba Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 (edited) ... Z pasków będzie się wycierać/wykruszać, bo mimo wszystko usztywnia strukturę materiału. Na szarej ładownicy pryśniętej na khaki po czasie znów zaczęły wychodzić szare placki. Ale mógłbyś spróbować wymoczyć w jakimś barwniku do materiałów, myślę, że tak mogłoby być okej. A co do zawieszenia - mam gdzieś czarne skydexa. Edited June 25, 2011 by DT_Kuba Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted June 26, 2011 Report Share Posted June 26, 2011 Pod reko? A to zolnierze specjalnie tasmy w FG przemalowuja sobie na czarno? Oo Quote Link to post Share on other sites
Then Posted June 26, 2011 Author Report Share Posted June 26, 2011 To była taka ostateczność, zresztą kolega wyżej ostatnim zdaniem na 90% rozwiązał mój problem :> Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts