tramwajarz Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 (edited) Witam. Czy ktoś wie coś na temat tej repliki? Link - http://allegro.pl/colt-1991-a1-power-hop-up-golden-spring-i1666664349.html Czy jest wytrzymała, celna i dosyć mocna? Poza tym czy rzeczywiście posiada Hop-Up? Czy zamek zatrzymuje się w tylnej pozycji po oddaniu ostatniego strzału? Niestety na forum nie znalazłem nic o tej replice. Z góry dziękuje za odpowiedzi, pozdrawiam. Edited June 27, 2011 by tramwajarz Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 trzymajcie mnie ludzie Blow back w sprężynie?! to chyba jakaś nowość :bialaflaga: brakło mi słów ... Quote Link to post Share on other sites
tramwajarz Posted June 27, 2011 Author Report Share Posted June 27, 2011 Och, źle się wyraziłem... Czy zamek zatrzymuje się w tylnej pozycji po oddaniu ostatniego strzału. Wybacz, pomyliłem się. Już poprawiam... Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 (edited) Nie zatrzymuje się, pistolety z tą niby "złotą sprężyną" marki KWC za 60-100 zł nie mają takiego czegoś. Koledze chodziło chyba o to, że gdy kulki się skończą i załaduje się pistolet ponownie, zamek zostaje w tylnej pozycji, dopóki nie naciśniemy zwalniacza. Edit. Hop-upa ma. Edited June 27, 2011 by MarinesPL Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts