Mefiu* Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Witam, zastanawiam się nad wymianą akumulatora. Właściwie mam już coś "na oku" ale nie wiem czy wytrzyma karabin. Mianowicie, chcem kupić Li-Po 11.1V, tylko jak mówiłem nie wiem czy giecie coś się nie stanie złego. Jak myślicie może Li-Po 7.4V dało by radę? Do tego wszystkiego może dojść MOSFET i Turbo booster. Z góry dzięki za informacje :) Quote Link to post Share on other sites
Damianosky Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Co to jest "turbo booster"? Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 7,4V zdecydowanie. 11,1 V tylko do tuningowanych potworków, albo takich ze wzmocniony wnętrzem w dużej ilości (AK Cymy, M4 KWA). Quote Link to post Share on other sites
spartanaqa Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Weź lipo 7.4 - nie będziesz miał kosiarki, ale rof będzie bardzo przyjemny jeśli dobierzesz odpowiedni pakiet. Na 11.1 bankowo coś pójdzie - możesz ryzykować, ale aluminiowa głowica tłoka + m120 + lipo 11.1 to zły pomysł. Wymień jeszcze wtyki na t-connector. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts