NajemnikSF Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Witam. Zastanawiam się nad zakupem RACKa od guardera (woodland) i moje pytanie do was jest proste, jak się prezentuje jak z jakością? Wszelakie plusy minusy, najlepiej jakaś opinia osoby która mogła porównać kontrakt do guardera. Quote Link to post Share on other sites
fooze Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Warto by sie jeszcze zastanowić sie nad produkcjami od krawców naszych wmasgowych Bombel szyje chociażby całkiem spoko chesty na bazie RACKA. :-) Quote Link to post Share on other sites
bender Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Użytkowałem długi czas i jakościowo jest świetna. Teraz chętnie sprzedam, bo potrzebuję w innym kolorze oporządzenie. Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Kup kontrakt. Miałem porównanie. Quote Link to post Share on other sites
NajemnikSF Posted July 8, 2011 Author Report Share Posted July 8, 2011 ok :) Dzięki za info :) Quote Link to post Share on other sites
Punk4ass Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Witam. Posiadam rack'a od sds'a w 3c . Ogólnie jako chest sprawdza się świetnie. Jednym minusem jest to że gdy kamizelka waży powyżej 7 kilo (z oporządzeniem) zaczyna się wbijać w barki. Dlatego polecam dokupić jeszcze comfort pad'y i po problemie. Quote Link to post Share on other sites
Fearie Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Ostatnio sprowadzałem kumplowi racka w woodlandzie z ebaya. Wyszło 116zł. Był to rack od SDS i jakość była bardzo dobra. Kolega po miesiącu użytkowania też sobie chwali więc probuj na ebay.com Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts