kmichal Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Witajcie! Mam pytanie do doświadczonych forumowiczów co do komory hop up. Posiadam defendera cqb od kwa i jest tam w stocku komora 2częściowa. I tu pojawia się moje pytanie - jaka jest dobra komora 2częściowa? Jeśli z tymi jest słabo ty czy opłaca się modyfikować broń (i jak to zrobić :P) żeby wsadzić tam hu King Armsa. Pozdrawiam, kmichal Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Dobrymi komorami dwu częściowymi są komory Tokyo Marui, ale nie wiem gdzie można je dostać. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Ja mam jedną taką, leży mi na serwisie. Generalnie jeśli są dobre FPS, komora jest dobrze poskładana, dobrze dociśnięta i nie jest krzywa to będzie nawet dwuczęściowa dobra! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts