tomekl Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 Witam, wczoraj kurier przywiózł mi G36c JG, miała być to moja pierwsza replika z prawdziwego zdarzenia, po naładowaniu baterii chciałem dzisiaj sprawdzić jak działa, niestety ale replika nie działa. Dźwięk wystrzału jest, czyli to nie wina kabli czy baterii ale kulki nie wylatują i tu jest z tym różnie bo albo nie są pobierane z magazynka a ja już to się blokują, jak wyjmę magazynek to je widzę, czyżby hop up je blokował? próby wypchnięcia kulek wyciorem nic nie dają, raz na kilkanaście-kilkadziesiąt strzałów wylatuje jedna kulka. Jest jeszcze jedna rzecz, po tych wszystkich próbach wystrzelenia bateria się zagrzała. Czy ktoś wie, co to może być? Próbować rozebrać samemu? Wysyłać na gwarancję? Nigdy nie rozbierałem repliki, dopiero zaczynam z ASG i nie wiem co robić. Quote Link to post Share on other sites
tomekl Posted July 16, 2011 Author Report Share Posted July 16, 2011 Temat do zamknięcia, przedwczesna panika :icon_biggrin: Poczytałem i się okazało, że za słabo magazynek podkręcałem, ale i tak mimo wszystko na strzale pojedyńczym magazynek się zacina co kilka strzałów, przy serii nie, cały magazynek opróżniam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts