nimptsch Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 (edited) witajcie mam We m4 1 generacji używam magów co2 , i mam problem z auto na semi śmiga perfekcyjnie a na auto po jednym strzale zamek zostaje w tylnym położeniu rozebrałem całą przeczyściłem działało przez chwile i znowu się blokowała zostaje w tylnym położeniu na wysokości boltcatcha tylko by zamek wrócił muszę otwierać i kaleczyć bolta . zestaw spustowy nie wygląda naruszony , jakieś pomysły ?? Edited July 19, 2011 by nimptsch Quote Link to post Share on other sites
Kopernikanusus Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Nikt nie zna odpowiedzi? Mam ten sam problem. Quote Link to post Share on other sites
mdblack Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Panowie pomóżcie, ja też mam to samo :( pozdr Quote Link to post Share on other sites
Kopernikanusus Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Wrócił z gwarancji-działa. W karcie napisali "Naprawa zespołu spustowego" Quote Link to post Share on other sites
nimptsch Posted August 8, 2012 Author Report Share Posted August 8, 2012 ja już doszedłem co prawda bez serwisów . działo się tak (przynajmniej w moim przypadku) z powodu zerwania gwintu w dyszy npas wymieniałem wtedy na tą z Ra-techa i nie posmarowałem klejem anaerobowym i gdy strzelał prowadnica dyszy się obluzowała i wyrywała gwint , prawdopodobnie wtedy do tłoka dostawała się inna porcja gazu i wystrzeliwała go w buffer tuba i tam się blokował , wymieniłem tą część mosiężną z gwintem i użyłem owego kleju wszystko działa bez problemów :) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts