gadget13 Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Witam! Prosiłbym o poradę, mianowicie mam G36k z JG. I chce do niego dokupić kolimator najlepiej zamknięty, co polecacie?? aaa i tak z ciekawości jaką ris ma ten model?? (ile mm) Quote Link to post Share on other sites
Rasti Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Ja ostatnio zakupiłem ACOG do swojego SIG'a: KliK Jak dla mnie wart swojej ceny. Był już testowany w boju i na prawdę pomaga. Do tego ma muszkę i szczerbinkę u góry, akurat na krótkie dystanse. Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Kurde, a ja zawsze myślałem że kolimatory są do celowania na krótkie dystanse... Quote Link to post Share on other sites
Hector Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 (edited) Ja na G36C mam replikę EOTech 551 (coś pomiędzy otwartym i zamkniętym) i w CQB sprawuje się doskonale. A co do szerokości szyny, nie szybciej zmierzyć skoro masz tą replikę? W wersji C jest 22mm. Edited July 24, 2011 by Hector Quote Link to post Share on other sites
Rasti Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Kurde, a ja zawsze myślałem że kolimatory są do celowania na krótkie dystanse... Ciężko mierzyć przez kolimator z dwóch metrów ;) Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 A kto normalny strzela z dwóch metrów? Te celowniki są zerżnięte z oryginalnego acoga, który ma 4x powiększenie. Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 jeśli nie zależy ci na jakiejś kopii ACOGA czy jakiegoś red-dota to polecam coś ze stajni Leapersa, np. http://allegro.pl/kolimator-leapers-golden-image-tactedge-6-22-i1729670338.html //offtop ;) main( ) { printf(" jee, setny post "); } Quote Link to post Share on other sites
Rasti Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Ja podałem tylko tańszą alternatywę. Ja zakupiłem ACOG ze względu na wygląd. PS: wegorz, widzę, e też programista :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts