Jezzus Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 (edited) Witam! Ostatnio kupiłem od kolegi magazynek Hi-Cap,od AK-47. Wszystko ładnie, pasuje, strzela, tylko kulki mi sie zacinają w komorze zapasowej. Po zakupie magazynka wyleciało 10 kulek jak nie więcej, i jeszcze troche tam siedzi. :blink: Prosiłbym o podanie prawdopodobnej przyczyny czemu sie tak dzieje, i jakiegoś rozwiązania. Edited July 27, 2011 by Jezzus Quote Link to post Share on other sites
Aztek Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Spróbuj przeczyścić magazynek. Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Może masz zablokowany wpust do przewodu, którym powinny iść kulki? Bez rozkręcenia się nie obejdzie, a przyczyn wiele raczej nie będzie, sprawdź czy kulki tam spokojnie przechodzą. Quote Link to post Share on other sites
Jezzus Posted July 27, 2011 Author Report Share Posted July 27, 2011 Wiesz :wink: ja jestem zielony jesli chodzi o czyszczenie, mógłbyś opisać jak :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Aztek Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 (edited) Jeśli chodzi o magazynki AK-47 to nie mam pojęcia. :wink: Edited July 27, 2011 by Aztek Quote Link to post Share on other sites
Jezzus Posted July 27, 2011 Author Report Share Posted July 27, 2011 (edited) Jak wyjąć bebechy z maga? Bo jak wyjme to może coś poradze. @Traker: Po porządnym ciepnięciu magiem o kolano kulki wychodzą, ale część nadal zostaje, i nawet ciepnięcia nie pomagają. Edited July 27, 2011 by Jezzus Quote Link to post Share on other sites
Jezzus Posted July 27, 2011 Author Report Share Posted July 27, 2011 (edited) Wie ktos jak rozebrac magazynek Hi-Cap do AK czy nie?? :huh: EDIT:Jakby co, kulki normalnie podaje tylko w tej komorze zapasowej sie blokują gdzieniegdzie. I mnie to denerwuje. Edited July 27, 2011 by Jezzus Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Dzisiaj idę do kolegi co ma kałacha, przyglądnę się postaram się napisać. Quote Link to post Share on other sites
Jezzus Posted July 27, 2011 Author Report Share Posted July 27, 2011 (edited) Napisz mi wieczorem, tak o 21. Edited July 27, 2011 by Jezzus Quote Link to post Share on other sites
Jezzus Posted July 27, 2011 Author Report Share Posted July 27, 2011 Dobra sam rozgryzłem jak wyjąć bebechy z Hi-Cap'a. A kulki sie zacinały bo mag był za luźno skręcony :wink: temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Miałem napisać, a totalnie zapomniałem, Magazynek składa się ze skorupy i wnętrzności, skorupa jest dwuczęściowa(dwie połówki) i okrywa wnętrzności :D, jest inaczej niż w g36 bo tam skorupa jest jakby kieszenią dla wnętrzności. Jakby ktoś nie rozumiał to wytłumaczę inaczej(postaram się chociaż). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts