zaki123 Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Witam. Czy ma ktoś instrukcje do tego po polsku? Z tej dostarczonej, po angielsku, mało mogę wyczytać. :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 wrzuć skan albo link do eng to ci pomożemy Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 (edited) strona 1 strona 2 sory, ze tak długo, ale zapomniałem o tym kompletnie Edited September 1, 2011 by zaki123 Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Strona pierwsza: Opakowanie zawiera: Chronograf X1 Adapter lufy X1 Kabel USB X1 Cechy: 1.Prędkość: FPS/MPS. 2.Szybkostrzelność: kulki na sekundę(minutę) bps/bpm. 3.Ustawienia wagi kulek. 4.Wbudowany sensor i emiter światła, można używać w dzień i noc, w pomieszczeniu i na dworze. 5.Bardzo duża średnica do 20mm(można używać do mierzenia prędkości nawet kulki do paintballa). 6.Zewnętrzny adapter lufy, aby celować równo. 7.Używać akumulatorków Ni-MH AAA 1.2V x2(nie ma w zestawie). 8.Automatyczne wyłączanie po dwóch minutach w celu zaoszczędzenia baterii. 9.Mruga gdy bateria jest słaba. 10.Kieszonkowe rozmiary:12,5x5,5x5cm. 11.Adapter na trójnóg. 12.6061T6 Aluminium lotnicza. Bardzo wytrzymałe. Ważne: 1.Wejdź na naszą stronę... 2.Strzelaj prosto, aby nie uszkodzić sensora, ponieważ chronograf straci celność. 3.Jeśli sensor jest brudny, otwórz obudowę aby go przeczyścić, pamiętaj aby wyciągnąć baterię przed otwarciem. Jeżeli masz problemy z otwarciem skonsultuj to z ekspertami. 4.Otwórz klapę baterii, odkręcając 4 śruby i zainstaluj akumulatorki. Dalej mi się nie chce... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts