ToxXxicatoR1996 Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Mam pytanie czy oplaca sie kupic replike firmy JG g36k. jezeli nie to prosze o doradzenie repliki elektrycznej do 600 zlotych. Quote Link to post Share on other sites
vilan25 Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 (edited) g36 od cymy jest (przynajmniej moim zdaniem) pod każdym względem lepsza od jg. Ładniejsze body, lepszy gb. No i zmieścisz się w 600zł. http://gunfire.pl/product-pol-1152194836-CM003-G36-CYMA.html ps. temat był już poruszany wiele razy, poszukaj i wszystko znajdziesz. Pisownia Edited August 9, 2011 by arend Quote Link to post Share on other sites
Rogi Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Generacja replik G36 od JG jest naprawdę dobra jak na chińczyki. Jednak jak kolega wyżej pisze , lepsza jest gieta od Cymy. Quote Link to post Share on other sites
gulka335 Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Jak wyżej koledzy polecam cm003. Quote Link to post Share on other sites
Nellsonn Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Moim skromnym zdaniem bardziej ufam zbrojowni jak gunfire cena jest taka sama co do cm003. Quote Link to post Share on other sites
Puchacz79 Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Mam pytanie czy oplaca sie kupic replike firmy JG g36k. jezeli nie to prosze o doradzenie repliki elektrycznej do 600 zlotych. Miesiąc temu miałem podobny dylemat, wybrać JG (sprawdzony i ogólnie chwalony model) czy Cyme (nowość). Wybrałem Cyme. Również zastanawiałem się nad modelem giety ale moc Cymy jest wystarczająca do lasu. Po zmianie dystansera i gumki (obowiązkowo) jestem bardzo zadowolony. Osoby które ja oglądały i miały wcześniej JG chwalą wykonanie i możliwości tej repliki. Porównywałem Cyme z pełna gietą JG i celność i skupienie porównywalne. PS: Jeśli masz wątpliwości co do długości lufy to polecam ten temat Quote Link to post Share on other sites
TEAM INVADERS Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 (edited) CM.003 jest lepsze. Ogólnie lepsze wykonanie i trochę lepsze osiągi, ale obie repliki są bardzo dobre na początek. EDIT: Zapomniałem o kropce :) Edited August 10, 2011 by TEAM INVADERS Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts