shark93 Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Witam. Replika jest tania, więc nie wiedziałem, czy nie umieścić tematu w odpowiednim dziale, ale postanowiłem napisać tu, gdyż mam (zgodnie z działem) problem ;d Kupiłem z tej oferty: http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=8724&name=Walther_-_P99_-_Sprezynowy replikę i od pierwszego strzału (i kulkami dołączonymi do zestawu i kupionymi 0,2g od Guardera) kulki lecą w lewo. Aby trafić w butelke musze strzelać na prawo od niej, tak jakbym chciał strzelić obok. To samo jest na odległości 1,5 jak i 15m. Czy w tym pistolecie jest możliwość regulacji systemu hop-up ? Czytałem w instrukcji, lecz w pistolecie nie znalazłem niczego co można by przekręcić (nie rozkręcałem go - tylko blokowałem zamek w tylniej pozycji). Jeśli nie ma tej regulacji, co mogę zrobić? Oddać na gwarancję, czy jest jakieś inne wyjście. Pistolet mam dopiero 2dni, więc jakbym miał go już odesłać to troche szkoda ;d Z góry dziękuję za pomoc Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Rozbierz i przekręć lufę, tak, żeby patrząc na nią mała wypustka była na samej górze, ani po prawej ani lewej. Quote Link to post Share on other sites
shark93 Posted August 14, 2011 Author Report Share Posted August 14, 2011 Rozbierz i przekręć lufę, tak, żeby patrząc na nią mała wypustka była na samej górze, ani po prawej ani lewej. Nie tracę gwarancji rozkręcając zabawkę? Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Jak w srodku nie ma plomby to śmiało rozkręcaj, jeszcze się z plombą w sprężyniaku nie spotkałem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts