Snickers92 Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Witam.Planuję kupić na zimę nową replikę. Bardzo spodobała mi się ta replika:http://gunfire.pl/product-pol-1152195668-Replika-karabinu-M4-Chione-16-Pneumatic-Blow-Back.html Replika ma być używana w lesie więc chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób jeżeli to możliwe wyciągnąć z niej więcej mocy?? Czytałem że G&G robi w miare dobre repliki,jednak blow-back ponoć nie sprawdza się w AEGach. Nie ukrywam że zwróciłem na nią uwagę ze względu na body, ale wolałbym kupować replikę niezawodną i dobrze wykonaną.Tak więc proszę Was o radę cóż mam uczynić: kupić replikę podaną przeze mnie,czy też może ktoś ma lepsze propozycje?? Quote Link to post Share on other sites
Terenowy Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Pamiętaj że szkielety V2 potrafią szybko się w ujemnych temp. łamać. Cóż ja tak 3 x M4 G&P rozwaliłem :( Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts