moherowyy Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 siema, mam pytanie mam replike mp5 oznaczone jako 0.41b i kupiłem bundzi ale niestety nie wchodzi zaczep jest za gruby zęby zaczepić to o kolbę i teraz pytanie zna ktos jakis sposób aby to zawiesic? z gory dzięki Pisz staranniej. Inaczej inni mogą się zastanawiać, po co chcesz zaczepić zęby o kolbę. Nazywaj tematy tak, by dało się z nich coś wywnioskować. /LgN Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Tak, kółko do kluczy, ale najpiewr suofnik :dry: . Quote Link to post Share on other sites
Nellsonn Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Chyba że masz kase to możesz kupić to http://www.taiwangun.com/wyposazenie_taktyczne_zawieszenie_taktyczne_uchwyty_do_zawiesze/zaczep_do_pasa_do_mp5_g36_p_j-358.html Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 (edited) To jest to samo co kółko do kluczy, takie masywne też są, wiem bo mam, można kupić 10 razy taniej. Edited August 22, 2011 by Traker Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts