Tomasz Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 no właśnie... tak jak w temacie... dodam ze jestem z Gorzowa Wlkp... potrzebny mi jest bo musze sobie skompletować oprządzenie (tzn stworzyć je), bo w sumie mundur juz można powiedzieć posiadam... gorzej z praktycznymi schowkami (najlepiej całą kamizelką) żeby nie wyszło za drogo :) . A wraz z siostry pomocą, wyjdzie to całkiem profesionalnie :D . Quote Link to post Share on other sites
Dumek Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Powiem tak: O szyciu własnego oporządzenia jest całkiem fajna dyskusja ( http://www.forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=5768 ) i wynika z niej, że bez dobrej krawcowej, dobrych maszyn i doświadczenia może być cienko. Co do materiału: Jedyny znany mi punkt z dużą ilością materiałów wszelkiej maści i wszelkich wzorów, to "Kajman". No, ale to w Warszawie, więc niewiele pomogłem. :| EDIT: a może mi chodziło o "Kirysa"? Nie wiem. :) Nie żebym zniechęcał. :) Jeśli chodzi o kamizelki we flecktarnie spróbuj na www.militaryarea.pl duużo tego mają (i stosunkowo tanio (zależy który model :D)). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts