Tomasz Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 No właśnie... najbardziej odpowiadałabymi na udo... tylko jest problem, bo w sumie Colt Commander jest dłuższy o przynajmniej 2 cm od innych przeciętnych hand gunów... czy tzw jakaś uniwersalna kabura będzie ok? a jak nie to jestem otwarty na linki i pomysły :) dzięki za pomoc z góry i pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 colt commander dłuższy? o ile się orientuje to jak zwykły colt ma 216mm długości to colt commander jest o ok 1cm/1,5cm krótszy... beretta ma 217 albo 213mm, już nie pamiętam... Quote Link to post Share on other sites
cube Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 to ja jeszcze chcialbym przypomniec o pistolecie zwanym Desert Eagle... ma 260mm dlugosci i ten mozna powiedziec ze jest troch dluzszy... Quote Link to post Share on other sites
bartez8 Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 zerknij na www.military.pl tam były ciekawe kabury, na www.machinegun.pl tez ze dwie sztuki się znajdą :) Quote Link to post Share on other sites
Tomasz Posted March 6, 2005 Author Report Share Posted March 6, 2005 ja desert eagle nigdy nie widziałem na żywo.. ale doszły mnie słuchy że jest dłuższy/podobnie długi jak commander... tylko chciałme sie upewnić... thx Quote Link to post Share on other sites
Szpadel Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 Kup sobie kaburę z MG tą na mały/średni pistolet, na 90 % będzie pasować, jak chcesz mogę w sobotę sprawdzić, bo mam tą kaburę, a w ekipie mamy jednego Colta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts