Mr11 Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Witam. To znowu ja :). Mam takie pytanko. Możecie mi opisać w paru zdaniach zasady trybów (Capture the flag, Deatmatch i resztę jak są jakieś ;D(napisałem "trybów" bo nie wiem jak inaczej można to nazwać ;D)). Drugie pytanie jest takie: Czy gdy dostanę już kulkę i wrócę na respawn to mogę z powrotem wejść na pole walki (może jest jakiś tryb w którym jest taka zasada?). Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Andzia Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 To są chyba jakieś jaja. To czy " możesz wrócić z respa" zależy od tego jakie zasady sobie ustalicie w środowisku. A zasady "trybów" CTF i deathmatch to możesz sobie poczytać na jakiejś stronie o call of duty. Link to post Share on other sites
Mr11 Posted August 30, 2011 Author Report Share Posted August 30, 2011 (edited) To są chyba jakieś jaja. To czy " możesz wrócić z respa" zależy od tego jakie zasady sobie ustalicie w środowisku. A zasady "trybów" CTF i deathmatch to możesz sobie poczytać na jakiejś stronie o call of duty. Zasady w grach wiem jakie są, ale gry a real to co innego, więc i inne zasady mogą panować, ale wnioskując po twoim poście są takie same. Dzieki Edited August 30, 2011 by Mr11 Link to post Share on other sites
Haptacz Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Nie koniecznie. Wszystko zależy od organizatora. Zamiast używać słowa "tryby" (które kojarzy się z grami) można stosować "scenariusze". Link to post Share on other sites
Andzia Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Najczęściej są takie same jak w grach. Wystarczyło chwilę pomyśleć ;) Ale jak napisał Haptacz, wszystko zależy od organizatora. Link to post Share on other sites
Mr11 Posted August 30, 2011 Author Report Share Posted August 30, 2011 Dzięki za info. Temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts