toca5 Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Mam problem z m4. Po wymianie gumki na zieloną G&G replika strzela bardzo źle. Nie da się ustawić hop up, ponieważ lekkie podkręcenie powoduje loty kulki w kosmos. Gdy hop up jest praktycznie wyłączony kulka leci prosto tak z 40-50 m, po czym skręca w lewo. Lufa to półprecka 6.04 G&G. Możecie Mi pomóc? Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Dystanser. Wyleciało Ci takie malutkie coś podczas zmieniania? Quote Link to post Share on other sites
toca5 Posted August 30, 2011 Author Report Share Posted August 30, 2011 nie ja zmieniałem, więc nie wiem. Ale raczej wszystko jest tak jak powinno. Gdzie dokładnie znajduje się dystanser? Quote Link to post Share on other sites
legacyy Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 (edited) masz filmik jak zlozyc typowy hop up z m4, wszystko dokladnie opisane lecz po angielsku - latwo sie jest jednak domyslic co i jak... aczkolwiek, jezeli masz jeszcze jakies watpliwosci sprawdz filmik... upewnij sie ze wszystko jest dobrze powkladane i dystanser jest prawidlowo wlozony Edited August 30, 2011 by legacyy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts