Mr.Mark Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 (edited) Nie wiem czy to dobry dział ale dobra. Poszukuję gazowego magazynka do m4 GBB na Co2. Problem w tym że nie mogę znaleść takiego magazynka żeby ładować go z butli tak jak na Green Gas. Może ktoś wie gdzie kupić taki mag. Błbym wdzięczny za link stronki :D I chciałbym się jeszcze dowiedzieć co jest mocniejsze Co2 czy Green Gas czy nie ma to różnicy? Edited September 4, 2011 by Mr.Mark Link to post Share on other sites
mdblack Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 (edited) Takie magi to chyba tylko w T-moblie ;) Będziesz się musiał Waść udać do mechanizatora-tokarza-gaziarza, albo do maga :) Tak, czy inaczej bez własnej przeróbki /produkcji/ raczej się nie obędzie. No chyba, że jestem w błędzie? Aha, w kwestii mocy GG nie umywa się do CO2....co innego "czysty" propan.... pozdr Edited September 4, 2011 by mdblack Link to post Share on other sites
memonic1 Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Magazynki CO2 są tylko na kapsuły 12g innych nie ma, tylko nie próbuj nabijać magów na gg bo możesz zostać kaleką :bialaflaga: Co do propanu to jakoś nie stwierdzam różnicy mocy repliki pomiędzy nim, a gg - chyba że w zapachu :hahaha: Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Chodzi Ci pewnie o magazynki Pro-wina które nabijali Co2 z adaptera, jednak oni robili to nie aby zasilić replikę, lecz pokazać, że konstrukcja jest bardzo wytrzymała. Nie idzie zbić zaworu na ciekłym Co2 w magu na GG, więc jest to raczej nie wykonalne... Link to post Share on other sites
Recommended Posts