Nitro Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Witajcie.Wie ktoś może z was jak otworzyć pmaga magpulla w wersji ekonomicznej?sprężyna mi się w nim zacięła i nie mam zielonego pojecia jak go otworzyć.Z góry dzięki za odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Tam u góry maga masz kółeczko z napisem 30 albo 70:) powinno dać się przekręcić i w ten sposób uwolnisz sprężynę, mówię powinno bo mi to kółeczko odpadło i sprężyna wystrzeliła:) pozdro kostek Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 (edited) Przy rozkładaniu musisz uważać, żeby właśnie sprężyna z kółeczkiem które przekręcisz nie wystrzeliła w kosmos. Edited September 6, 2011 by Bieniekk Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Nie wiem jak teraz, ale stare Pmagi ekonomiczne te kółeczka miały bodaj wklejone i nie było możliwości ich przekręcenia... Robiliście takie zabiegi dokładnie w tych magazynkach czy tylko teoretyzujecie na podstawie innych magazynków? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted September 7, 2011 Author Report Share Posted September 7, 2011 wkurzyłem się wczoraj i otworzyłem go z lekką siłą.podważyłem to kółko lekko śrubokrętem i wystrzeliła mi sprężyna centralnie w twarz ;D.Nie mniej jednak stwierdziłem,że przedmówcy mają rację.to kółko można przekręcić i bez przemocy dojść do bebechów.Powodem zacięcia okazała się pęknięta kulka g&g 0,28. Dzięki za porady. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts