Kusza Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 (edited) Hmm, kiedyś znalazłem takie nakładki na buty. Nazywało się toto "sneaking shoes", czyli buty do skradania i znalazłem to na stronie sklepu z artykułami dla myśliwych polujących z łukiem. Wyglądało to jakby ... takie kapcioszki z ghillie nakładane na buty. Znalazłem linka do innych, tamte były bardziej puchate: http://pse-archery.c...rge?pp=12&pp=12 Taka ciekawostka. Edited January 19, 2013 by Kusza Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Chyba na niedzielne poranki do kawusi na bujaku.. :) Pozdrawiam, Lambert Link to post Share on other sites
Aurendil Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Tak na prawdę jeśli brać tylko pod uwagę maskowanie i "cichy chód" to najlepiej sprawdziły by się w lato tenisówki potraktowane sprayem na zielono i buro. Tylko ujemne punkty do lansu i nie chronią kostki przed skręceniem w terenie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts