alex90023 Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Witam posiadam glocka 17 kwa i bede wymienial pare czesci i chcialem sie zapytac czy smialo moge kupowac muszke, szczerbinke, kabure, latarke,,i rozne zewnetrzne pierdoly do glocka 17 9mm, i czy one beda pasowac do Glocka 17 KSC\KWA Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 (edited) Muszka myślę że możliwe, ale nie sprawdzałem, szczerbinka na pewno nie, wnioskuje to ze zdjęć ostrej szczerbinki (pewnie można to jakoś dopasować ale taka ze sklepu nie podejdzie), latarka M3 czy tlr-1 pasują bezproblemowo (sprawdzane). Kabury kydexowe i z tworzywa nie będą pasować idealnie, potrzebne będzie sporo szlifowania gdyż replika idealnie nie trzyma wymiarów ostrej milimetr różnicy to już dużo. Ja używam kabury IMI defense, ma dosyć grube ścianki więc można bez obaw piłować/szlifować. Tam jakieś lasery na chwyt pistoletowy czy nakładki gumowe pasują bez problemu. pozdrawiam Edited September 12, 2011 by kosteQ86 Quote Link to post Share on other sites
seger Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Serpa oryginał trzyma idealnie glocka 17 KWA. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts