mexyk Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 witam, kumpel mi składa giwerke i może ktoś mi pomoc i powiedzieć czy to jakoś bedzie w ogóle działać: lufa ICS gumka guarder przeźroczysta komora HP złota systema zębatki XYT łożyska systema prowadnica sprężyny mosiężna CA M120 SHS tłoczek wzmocniony SHS głowica cylindra + cylinder G&P kable modelarskie . Czy to są dobre części? Nie rozleci mi sie po paru strzelankach? xP Quote Link to post Share on other sites
pat1985 Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Powiem szczerze ze przy tej konfiguracji możesz nie strzelić ani razu! No chyba że dokupisz jeszcze szkielet i jakiś silnik. Nie no żartuje! Według mnie powinno chodzić długo i szczęśliwie. Quote Link to post Share on other sites
zb0oj Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Zależy kto to i jak złoży. Może się rozsypać wisząc na ścianie, może i mieć 420fps i 70m zasięgu. Generalnie części złe nie są, firmy OK. Tylko komory HP (mniemam, że HU) złotej systemy to nie widziałem nigdy. Ale, młody jestem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts