Wolfran Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Witam. Trafiła do mnie na serwis taka replika: http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2105 I mam problem bo granatnik "lata jak smród po gaciach" i nie mogę go usztywnić, nie mam bladego pojęcia jak to zrobić, jakieś porady? Mogę nim ruszać z 0,5-1cm w kierunku muszka-pierścień. Quote Link to post Share on other sites
Terenowy Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Tzn od magazynka w strone wylotu lufy czy na boki ? jak na boki to raczej normalne... a tak to hmm, sproboj izolka wg. "zasady jak najprościej głupku" :) Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted September 24, 2011 Author Report Share Posted September 24, 2011 Lata przód tył, boki, a czasami mógłbym go przekręcać wokół lufy gdyby nie chłodnica Quote Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Zobacz czy granatnik nie ma ułamanego pinu, który blokuje się w delta ringu, oraz czy jest dokręcona śruba na samym początku szyny po której porusza się lufa granatnika. Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted September 24, 2011 Author Report Share Posted September 24, 2011 (edited) Dzięki Rufus śruba nie była dokręcona, jeszcze raz dzięki :D temat do zamknięcia. Edited September 24, 2011 by Wolfran Quote Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 Ta śruba lubi się luzować, i wyrabiać lufę, dlatego ja nawierciłem delikatnie lufę, przez co śruba nie ma możliwości wyrabiania rowka na lufie, a sam granatnik jest mocno i pewnie osadzony. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts