alientm Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 (edited) 2 problemy. Zgubiłem dzwignię selektora ognia. Wystaje jak by mała śrubka i na niej gwint, czy od zwykłej M4 selektor (dzwignia) bedzie pasować ? Czy może SR25 ma jakiś specjalny ? Jak się go montuje, w momencie gdy mój był luźny nie do końca kręcąc nim dało się go dokręcić. Dodam że replika kupiona była jako używana i od początku miałem selektor tylko z prawej strony. SRka ma założony tłumik CA, niestety pech chciał że zachaczyłem dość mocno repliką o ścianę i tłumik się przegiął, niszcząc gwint (ścierając) na końcówce lufy. Może jakiś pomysł jak to naparwić? Pod tłumik dałem troche taśmy teflonowej, powiedzmy że trzyma ale przy dokręcaniu czuć że gwint się ślizga. Ewentualnie czy da się gdzieś kupić nową końcówkę lufy, tym samym miał bym nowy gwint. Edited September 25, 2011 by alientm Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Selektor w SR jest taki sam jak w każdej innej eMce, więc masz pełno zamienników. Z tą różnicą, że po założeniu eMkowego selektora nie będziesz miał auto. A żeby naprawić gwint uśmiechnij się do Silesia Factory, jak dobrze kojarzę mieli w ofercie "zestawy naprawcze". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts