zwieback Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Czołem! Mam magazynek low cap ARESa do M4 w którym (najprawdopodobniej) zaklinowały się kulki. Co mogę zrobić celem przywrócenia magazynka do stanu działania? Próbowałem już ostukiwać magazynek, słabiej i mocniej i nie pomogło. Wydłubać nie mam jak, bo nie mam tak długiego i jednocześnie cieńkiego śrubokręta. Nie mam natomiast pojęcia czy i jak ów magazynek rozłożyć. Mógłby mi ktoś pomóc? (Tak, jestem zielony). Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 W chińskich lowach na dole odkręcało się śrubkę imbusem, a w metalowej części wyjmowało się z takich zawiasów. Quote Link to post Share on other sites
Militariamax Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Spróbuj tak jak radzi użytkownik w powyższym poście,czyli odkręcić te śrubki na dole i wyjąć cały magazynek. Napisz czy się udało. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts