tkaa85 Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Witam! Mam na stanie m4a1 4 Stock Position od G&P. Na ostatniej strzelance lufa nałykała się piasku no i osiągi dramatycznie spadły. Myślę o porządnym upgradzie. Pytam o zdanie jedynie osoby, które też miały podobny problem i mogą coś podpowiedzieć. Bardzo mi zależy aby replika miała dalszy zasięg no i oczywiście lepszą celność. Z drugiej strony nie chcę aby się rozsypał tłok albo gearbox po roku. Czy ktoś mógłby polecić jak mógłbym podnieść osiągi (najlepiej linki)? z góry bardzo dziękuję!!! Myślałem o: - podkręceniu do 450fps - lufa precyzyjna Prometheus, tylko która? - mocniejsza sprężyna - wtedy mocniejsza bateria??? jaka? - no i jakie kulki do lufy precyzyjnej?? Sory że piszę niefachowo ale tyle gdzieś tam usłyszałem. Jestem otwarty na wszelkie sugestie!!! i propozycje. Pomóżcie dla AMATORA!!! ;) Model: M4 COLT Producent: G&P Materiał: Metal Waga: 2900g Długość całkowita: 770/850mm Kaliber: 6 mm Silnik: M120 High Speed Strzały na sekunde R.O.F. 15 s/s Energia kinetyczna: 1-1,2 J Prędkość początkowa: 100-110m/s (330-360fps) Zębatki: Stalowe Łożyska: 7mm Stalowe Kulowe Gear Box: Wersja II, Wzmocniony Głowica tłoka: Wzmocniona Prowadnica sprężyny: Wzmocniona Komora HopUp: Metal Hop Up: TAK regulowany Selektor ognia: TAK - ciągły - pojedynczy Magazynek: Mid-Cap 130 kulek Pasujące baterie: 7.2V, 8.4V Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 (edited) Polecam wysłać replikę do Chimera ASG, AnR to spec od G&P :) dobierze Ci wszystko i nie przepłacisz. Edited October 3, 2011 by Nath Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts