lon3star Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 (edited) Hejo! Chciałbym w swoim M4A1 KWA zmienić front na CASV-M King Arms i lufę zewnętrzną na jednoczęściową CQB, lufa CQB kończyła by się mniejwięcej tam gdzie front CASV, na tłumik płomienia chciałem założyć tłumik dźwięku GEMTECH HALO. Teraz chciałbym wiedzieć czy gemtech zmieści się w otwór w CASV, i czy możliwe jest zamontowanie CASV-M na lufie CQB żeby wam to jakoś zobrazować daje mój twór w pimpmygun :) Tłumik nie byłby może aż tak w konwersji, ale zaczynąłby się od razu w miejscu gdzie ona się kończy, no wiecie o co chodzi, że widać by było jeszcze kawałeczek lufy zewnętrznej. O, znalazłem takie foto fajne czegoś co chciałbym osiągnąć finalnie : Chodzi mi o konwersje CASV i lufę zewnętrzną, możecie dać link do odpowiedniej lufy zewnętrznej jak ktoś wie jaka byłaby potrzebna - ważne żeby była jednoczęściowa Edited October 17, 2011 by lon3star Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts