SlayerASG Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Witam wszystkich. Posiadam kamizelkę modułową KSP-12 z Miwo Military. Od jakiegoś czasu chodziła za mną MP5-ka i dziś sobie taką sprawiłem razem z dodatkowymi magazynkami, niestety patrząc na Miwo Military Praszka (wszystko mam z Praszki więc chciałem wszystko mieć kompletne) nie znalazłem ładownic na magazynki MP5 (znalazłem tam tylko do P90). Zasmucony tym faktem postanowiłem poszukać na Miwo Military Lubliniec, ale tam również nie znalazłem ładownic dedykowanych bezpośrednio pod magazynki MP5. Zapewne nie jestem pierwszą osobą która ma z tym problem, więc osoby które znają tą sprawę od kuchni proszę o wypowiedzenie się w tej kwestii, do których ładownic oferowanych przez Miwo Military pasują magazunki w/w repliki. Czekam na wasze odpowiedzi, a za każdy post, który mi pomoże jestem Wam serdecznie wdzięczny. Quote Link to post Share on other sites
Bielkins Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 (edited) Każda z ładownic do PM oferowanych przez Miwo (Praszkę i Lubliniec) jest w pełni kompatybilna z magami do MP-5 Ładownica PM Sam takowych używam (z Praszki) i sobie chwalę. Edited November 4, 2011 by Bielkins Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Mój Boże, to naprawdę smutne. Ładownice do PM pomimo że nie maja napisane w tytule ŁADOWNICA DO MAGAZYNKÓW MP5 mieszczą magi do tejże, a także te do pm-98... Quote Link to post Share on other sites
Oshii9 Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Denv, więcej, wyobraź sobie, że nawet magazynki do mp7 tam wejdą! Tak jak już wyżej napisano, magazynki peemowe mają bardzo zbliżone kształty i wymiary, zmieścisz na luzaku swoje magazynki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts