krausik899 Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Siema,to znowu ja :D Tak jak w temacie-czy wie ktoś może coś o tej replice http://gunfire.pl/product-pol-1152196159-Replika-karabinu-szturmowego-M4-SR12.html bo na forum jest napisane dość dużo tylko o M4 zwykłej a o SR12 nie ma nic. Pytanie czy ta SR12 różni się tylko kolbą stałą od colta M4, i czy można powiedzięć o niej dobre słowa związane z mocą i spasowaniem części? Z góry dzięki Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Różni się dł. lufy/risami zamiast chwytu przedniego/kolbą/przyrządami celowniczymi. Coś jeszcze? I tak to KWA także śmiało kupuj. Quote Link to post Share on other sites
flyboy Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Zgadzam się z kolegą wyżej KWA naprawdę warto.:) Quote Link to post Share on other sites
lon3star Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 KWA ogólnie warto, ale ma kilka moim zdaniem wad : - Body : Szyna RIS nie jest jedną częścią z upper reciverem i się chwieje lekko, przynajmniej u mnie - Lufa zewnętrzna jest 3 częściowa i się rozkręca, u mnie bywało że podczas strzelanki wysunęła mi się cała z body i spadła na ziemię, a została tylko wewnętrzna :o mimo dokręcania przed każdą strzelanką Tak jest w M4A1 2GX KWA z oznaczeniami COLT, nie wiem czy tutaj tak będzie :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts