krzysiek9 Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Jak napisałem w temacie mam problem z tym oto karabinem:https://www.taiwangun.com/pistolety_maszynowe-aeg/cm_041b-1332.html Mianowicie regulator hop-up(tak to nazwe) po kilku strzałach sam schodzi do minimum.Co mam zrobić?Mam ta repike od 3 miesiecy i bylem moze na 10 strzelankach. Quote Link to post Share on other sites
Kazik95 Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Miałem ten sam problem ;) 1. Wyreguluj hop-up 2. Wyciągnij przedni pin(rozkładający replikę na dwie części) i rozłóż ją. 3. Wyciągnij komorę hop-up 4. Dokręć śrubkę która jest po drugiej stronie "dźwigni" do regulacji. Mocno, ale tak żeby jej nie złamać. Wtedy wszystko będzie ok i nie ma mowy o rozregulowaniu. Musisz tylko najpierw dokładnie wyregulować, bo później już nie będziesz miał takiej możliwości. Quote Link to post Share on other sites
krzysiek9 Posted November 19, 2011 Author Report Share Posted November 19, 2011 Dzięki wielkie, jutro wyprobuje twoj sposob i napisze czy dziala Quote Link to post Share on other sites
zovlad Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Miałem to samo. Dokręcanie śrubki nie pomagało więc urzyłem grubej podkładki. Przez okreslenie "gruba" mam na myśli taką która nie będzie wyrabiać plastiku przy regulacji i o takiej średnicy żeby nie wpadła do środka. Jak mocno chcesz to mogę wysłać Ci fotke jak to u mnie wygląda. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts