Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Spust Desert Eagle KWC .50 Blow Back co2

Recommended Posts

Witajcie!

Z racji że nie znam się na gaziakach a pochopnie kupiłem jednego takiego deagle, zwracam się z prośbą o pomoc.

Ostatnio wszystko było w porządku, ale rozłożyłem go, złożyłem i od tej pory strzelał co 2-3 strzały. Niepokojące... Zamieszczam grafikę. Pod zamkiem, z tyłu, widoczna jest mała śrubka imbusowa. Po jej odkręceniu lekko to się wydarzyło. Gdy z kolei ją wkręcę, kurek nie reaguje na wciskanie spustu... Zielonego pojęcia nie wiem co jest be z pistoletem dlatego proszę o pomoc.

W/W śrubka imbus to zapewne E08.

GP-SA-90520-2.jpg

Cześć

Nie jestem pewien, ale obrazek dotyczy chyba DEagle'a TM, a nie KWC, nie wiem, czy się będzie zgadzał tam, gdzie trzeba. Co do problemu, to widzę, że chodzi pewnie o tłok, którego jako jedynego z całej repliki nie rozkręcałem jeszcze. To taki kawałek plastiku, z jednej strony ma małą śrubkę, krzyżaka, a z drugiej zawór, który można odkręcić płaskim śrubokrętem, tak? Jak nie, to spróbuj zamieścić może fotkę tego o co chodzi z "okolicznymi" elementami, może uda mi się pomóc.

Ahmed

P. S.

Masz go w wersji full czy semi auto?